Önskelista inför julen 2017

Inlägget innehåller affiliatelänkar via Tradedoubler*
 
Åh, hade en så himla bra dag igår!
Jobbade hemifrån hela dagen och fick gjort så himla mycket som jag legat efter med. Tyvärr är ju datorarbete en ganska stor del av mitt arbetsliv hur jag än vrider och vänder på det, men har insett att jag är så mycket mer effektiv när jag får sitta hemma och jobba på min stationära dator, än att smälla upp den bärbara någonstans mellan två jobb när jag är ute och flänger. Kommer nog aldrig vara den som frivilligt åker och sätter mig på ett café och jobbar, haha.
 
Nu börjar jag i alla fall komma ur den här jobbubblan jag varit i de senaste veckorna och insett att det bara är nio dagar kvar till julafton. Vad hände där egentligen? Insåg även att jag låg tio bitar efter i min chokladkalender så det var bara att börja äta, haha! ;) Jag har i alla fall blivit ombedd om en önskelista från olika håll så tänkte att det skulle vara kul att dela med mig av den här också. Önskelistor säger ju ändå en hel del om människor tycker jag!
 
 
 
 
1. Kompressionstights från 2XU (Storlek M)
Har redan tre par från det här märket men jag använder dem verkligen hela tiden. Så bra att ha från allt till träning till hemmamys och just den här modellen hade ju riktigt härligt mönster.
 
Finns att hitta här*.
 
2. Brandsläckare från Solstickan
Jag har fått en ocharmig ovana att börja nojja över helt orimliga grejer, men något bra har det kanske lett till då jag även kommit på att vi är chanslösa om det börjar brinna hos oss. Då våra förvaringsutrymmen är long gone måste en eventuell brandsläckare stå framme, och den svarta från Solstickan hade verkligen passat in i vår inredningsstil.
 
Finns att hitta här*.
 
3. En resa
En resa kommer nog alltid stå högst upp på min önskelista. Inför 2018 är både Amsterdam och Kreta bokade, samt att jag fick en valfri resa av pojkvännen i födelsedagspresent så måste klura lite på destinationen där. 
 
Platser jag gärna vill till just nu: New York, Marrakesh, Berlin, Petra & Krakow
 
4. Övik Scandinavian Sweater W (Storlek XS, Färg Grey)
Kan verkligen inte släppa tanken på den här tröjan, trots den dyra prislappen. Så fin och vintrig, producerad i Sverige och gjord i ull. Kan det bli en bättre vintertröja? Nej.
 
Finns att hitta här.
 
5. Abisko Trekking Tights W (Storlek S, Färg Black)
Ja jag vet att dess är slutsålda precis överallt och att de inte kommer produceras fler förrän våren 2018, men åh så gärna jag vill ha dessa! Är riktigt sugen på en vandringsresa i sommar (hehe, resa igen) till typ Österrike eller Island och då mååååste jag ju ha snygga funktionskläder ;) Vem har jag förövrig blivit som använder ordet "funktionskläder"? Haha!
 
Finns att hitta här.
 
*Affiliateslänkar

Gabriella
2017-12-16 / 20:42:40

Åh så bra saker att ha på en önskelista, helt sjukt att det bara är 8 dagar kvar!!

Karin
2017-12-16 / 22:05:42
URL: http://karinsuniversum.se

Vad bra att önska sig en resa i julklapp! Sjukt smart. :)

My wonderful loves
2017-12-16 / 22:34:14
URL: http://mywonderfulloves.vimedbarn.se

Härlig önskelista. Älskar också dessa träningsbyxor.

Sara Ekman
2017-12-16 / 22:56:41
URL: http://aamaziing.se/

En resa är aldrig fel :D

Cilla
2017-12-17 / 01:28:11
URL: http://nouw.se/cillasphotography

Jag brukar med noja och oftast är det samma nojor men det roterar. Perioder har jag inga alls. Nojor som att något skulle hända med sonen när han är bortrest osv har jag ingen kontroll över men brand alltså.. har en stor brandsläckare i mitt sovrum, en brandfilt i vardagsrummet samt en liten brandsläckare i bilen. brandsläckaren i bilen är inte bara för min säkerhet utan även för andra :) better safe then sorry ;)

Svar: Så sant ju!
Wanderlust by Jona

my
2017-12-17 / 08:26:22
URL: http://monkiapa.blogg.se/

Så snygga tights!!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
2017-12-17 / 11:21:35
URL: http://www.saramadeleine.se

Åh tröjan så fin :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback