Den där dagen för tre år sedan

18 september 2009. Det är ett datum jag aldrig kommer glömma. Idag har det gått exakt tre år sedan den dagen, men kommer fortfarande ihåg varenda detalj ifrån den. Mina kusiner hade tvingat med mig på ett varpaläger för ungdomar i Hallstahammar. På den tiden hade jag absolut inte samma inställning som jag har till varpa nu, jag tyckte egentligen att det var ganska tråkigt. Det förändrades totalt efter den helgen.

Efter att ha suttit i en bil i två timmar hade jag kommit fram till Hallstahammar där jag möttes av två av mina kusiner och ett stycke Fanny som suttit och väntat på mig. De hade redan gjort upp om var vi skulle sova så jag fick rulla ut en madrass i ena hörnet av klassrummet vi sov i. Vi satt och pratade samtidigt som vi slökollade på Idol-auditions på TVn när några kom ingående i rummet. Den första var en väldigt lång kille med glasögon. Jag reflekterade aldrig mer över honom än det vid det tillfället eftersom jag såg den andre personen som gick in i rummet. Han var mycket kortare än den första killen, såg faktiskt inte ut att vara mycket längre än mig. Han hade blont hår och hans gångstil påminde en aning om en pingvins. Jag föll direkt för den där pingvinen.

Efter det ögonblicket gick allting väldigt fort. Första gången vi pratade med varandra sa han att jag skulle kalla honom Gud. Fråga inte varför, för det vet han inte ens själv. Det samtalet pratade vi även om ost och kladdkaka, kommer inte exakt ihåg vad vi sa om det egentligen då ja var fullt koncentrerad på hans blå ögon och fantastiskt fina leende.  Under den helgen var vi oskiljaktiga, vi gick hela tiden med varandra och satt alltid bredvid varandra när vi åt. Även om det var ett varpaläger kommer jag knappt ihåg någonting ifrån kastningen, det enda jag minns är den där killen med det blonda håret och de blå ögonen.

Den helgen gick så otroligt fort för plötsligt var det söndag och jag skulle hem till Stockholm medan han skulle ta tåget hem till den där lilla byn i skogen utanför Borås. Innan vi skildes åt sa jag något i stil med ”Jag tycker synd om dig som inte kommer få träffa mig på länge” vilket slutade med att jag fick hans mobilnummer och en hög mobilräkning låg på ingång.  Första gången jag kramade honom var när vi skulle säga hejdå, det var en väldigt snabb kram vilket människorna runt om oss blev missnöjda med så vi fick helt enkelt göra om den. Efter den helgen sa han för första gången att han älskade mig.

18 september 2009. Det har redan gått tre år sedan dess. Det har gått tre år sedan jag blev kär i min mupp. Jag var bara 13 år gammal då. Även om vårt förhållande varit lite av-och-på under de här åren har vi alltid hittat tillbaka till varandra. Det är på grund utav den enkla anledningen att vi älskat varandra sedan första ögonkastet.

Jag älskar dig Michel ♥


Michel
2012-09-18 / 16:52:57

Jag älskar dig Amanda <3

Jonna
2012-09-19 / 22:48:43

Vad gulliga ni är!

Emelie [Fyra tjejer en blogg] ♥
2012-09-22 / 10:46:34
URL: http://heen.blogg.se

Söta ni är<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback