Hittade ett fotoalbum med min pojkväns bebisbilder

Halloween

Resväska + hårddisk = min morgon

 
Idag är det torsdag vilket innebär att jag som vanligt inte börjar förens klockan 12:50. Det innebär också att det bara är två dagar kvar tills jag ska sätta mig på tåget ner till min pojkvän. Saknar honom så mycket!
 
Har i alla fall spenderat morgonen med att packa och kolla igenom min hårddisk. Hittade bland annat bilden ovan som är ifrån min familjs Dublin-resa förra året. Tänkte slänga ihop något tidsinställt inlägg om den resan till nästa vecka då jag med största sannolikhet inte kommer blogga någonting.
 
Nu ska jag åka till skolan och skriva prov i mediaproduktion!

Blå linjen är äntligen tillbaka

 
Ja, vad mer kan jag säga? En av tunnelbannans tre linjer har varit avstängd sedan juni och öppnade idag igen. Efter att ha fått åka halva Stockholm runt varje dag för att komma till skolan är det otroligt skönt att den är öppen! Vad det innebär för mig är att jag nu är nere på en timmes resväg igen och behöver bara byta en gång. Underbart!

Redo för Halloween

 
Förra veckan tog jag en sväng förbi Buttericks för att skaffa en utklänad till en halloweenfest jag ska gå på på fredag. Hade egentligen inte tänkt köpa särskilt mycket, men Buttericks har något som gör att jag alltid lyckas tömma plånboken när jag går in där. Inte för att jag klagar då jag verkligen älskar att klä ut mig!

Fler bilder ifrån Chokladmässan

Ja må han leva, ja må han leva - och så vidare

 
Igår firade vi med tårta eftersom att min pappa fyllde år (GRATTIS PAPPA!). Tycker att människor i min närhet får fylla år lite oftare så att jag får en ursäkt till att äta tårta. Fast egentligen, vem behöver en ursäkt?

Cupcake Dream #3

Måndagsplugg

 
Då min naturkunskapslärare var sjuk blev dagens sista lektion inställd och jag slutade redan vid klockan 12. Inte helt dumt alltså. Har i alla fall bestämt mig för att försöka bli av med min stora hög med läxor den här eftermiddagen. Är det bara jag, eller blir det alltid så stört mycket inlämningar och prov veckorna innan loven?
 
Nu kör vi på att plugga in kemiska formler tillsammans med mina sista cupcakes!

Önskelista 2012

 
1. Muffinsplåt - Bildkälla
 
2. Böcker (engelska) - Bildkälla 1 ll 2 ll 3 ll 4
The Casual Vacancy, J.K Rowling
The Notebook, Nicholas Sparks
The Last Song, Nicholas Sparks
Dear John, Nicholas Sparks
 
3. OnePiece Lusekofte Navy - Bildkälla
 
4. Kakfat, två våningar i vitt, silver eller glas - Bildkälla 1 ll 2 ll 3
 
5. Ögonfransserum - Bildkälla
 
6. Avanna.se - Bildkälla 1 ll 2 ll 3
Kamera Collegetröja
Ekologisk tygkasse med kameramotiv
Vitt Oversize Today
 
7. Warner Bros Studio Tour London - The making of Harry Potter - Bildkälla
 
8. Tidningsprenumeration på tidningen DigitalFoto - Bildkälla
 
Har fått i uppdrag av min mormor att slänga ihop en önskelista eftersom att det idag är en månad kvar tills jag fyller år. Jag är verkligen sämst på att komma på vad jag önskar mig, men fick i alla fall ihop några grejer. Högst upp på listan ligger nog OnePiecen eftersom att den jag har är så välanvänd att den inte längre är mjuk och har hål lite här och var. Trevligt.
 
Det här var förövrigt mitt tredje inlägg idag. Jag borde få en guldstjärna.

Chokladmässan 2012

 
Jag var ju precis som jag skrev lite tidigare på Chokladmässan på Nordiska museet idag. Vid nästan varje monter delade de ut smakprover så även om jag inte är något större fan av choklad fick jag i mig en hel del. Det bästa på hela mässan var chokladfontänen där man kunde doppa marshmallows i vit choklad. Kunde nästan stannat vid den montern hela dagen!

"Just grab your thunder buddy"

 
Igår var jag och en fin vän på bio och såg filmen Ted som hade premiär för någon vecka sedan. Riktigt rolig och samtidigt gullig film. Vi hann även ta en vända på stan och en middag på Taco Bar. Inte helt fel.
 
Nu bär det av till chokladmässan med en annan fin vän!

Thank God It's Friday

Såhär ser ett par välanvända skor ut

Afternoon tea till frukost

 
Börjar inte förens 13:05 idag så passade på att göra en engelsk "Afternoon tea" till frukost. Finns inte mycket som är godare till frukost än en varm kopp te och nybakade scones. Helt okej start på dagen liksom!

Cupcake Dream #2

Cupcake Dream #1

Sneak peek på dagens fotografering

 
Idag har jag fotograferat min otroligt snygga vän Madeleine tillsammans med ett gäng färgglada cupcakes. Har bara kollat igenom bilderna lite snabbt, men tror det blir riktigt bra! Resultatet tänkte jag lägga upp lite senare.

Fredagsmys

 
Ikväll blir det filmmys med min fina pojkvän, visserligen via skype, men det räknas som fredagsmys i alla fall. Hade egentligen tänkt gå på bio med några vänner idag, men då jag legat hemma sjuk (surprise, surprise) två dagar i sträck fick jag ändra de planerna. Inte helt fel egentligen.
 
Nu taggar vi skräckfilm!

Inte Sveriges lataste längre?

 
Jag har blivit riktigt duktig på att åka iväg och träna. Det är sant! Ska jag vara helt ärlig har jag nästan lite svårt att tro det själv eftersom att jag är mer av ligga-hemma-i-soffan-och-äta-kakor-typen. Har i alla fall bokat ett cirkelgymspass med en vän ikväll så nu jävlar kör vi. 
 
Snart kanske jag orkar springa till bussen utan att vara död efteråt!
 
Skoja bara, det kan jag redan.
 
Nästan.

Måndagskväll

 
Har överlevt ännu en måndag! Kan väl inte påstå att jag trodde det när klockan ringde 05:50 imorse och det var helt kolsvart utomhus. Lyckades även komma sent till skolan då bussen fastnade i Stockholms rusningstrafik och både pendeltåget och tunnelbanan stängde igen dörrarna mitt framför näsan på mig. Älskade måndagsmorgon ♥
 
Ska i alla fall fira att jag överlevt dagen med mjukisbyxor, en varm kopp te och en film. Inte helt dumt.