Blåa sockor och en kopp te

 
Var tog värmen vägen? Går typ omkring och fryser hela tiden nu. På med sockorna! Positivt är i alla fall att jag äntligen dragit ändan ur vagnen och gått och besök frisören. Mitt hår var så galet slitet förut, hade klippt det sedan november! Nu är det i alla fall så lent igen att jag knappt kan sluta röra det.

Mini Varpa Camp 2012

 
När jag kom hem med nattåget ifrån Umeå imorse var jag helt slut. Hade egentligen tänkt gå till skolan idag, men insåg att det inte alls skulle gå så jag åkte hem och sov i några timmar istället. I alla fall, var ju som sagt ledare på ett varpaläger för ungdomar på fastlandet under 15 år uppe i Umeå den här helgen och har haft så roligt. Vi hade utöver varpaträning, teoripass och bus a lá ett ungdomsläger en femkamp där bland annat godisspottning, vattenballongskastning och simfotstaffet stod på schemat. Älskar verkligen att åka på sådanna här läger!
 
Sen såg vi ju självklart på Eurovision också. EUPHOOOOOOOOORIA!

Fly Me to the Moon

Next stop, Umeå

 
Har knappt hunnit packa upp väskorna från förra helgens varpaläger och nu är jag redan på väg till nästa. Ska snart åka ut till centralen och hoppa på tåget upp till Umeå för att vara ledare på ett varpaläger för ungdomar. Livet är bra.

Varpa Edition 2012

 
Som man kanske förstår från det här inlägget så var min helg helt otrolig. Vi var ett gäng varpajuniorer ifrån Sverige, Lettland och Frankrike som tog över hela Bosön. Har hunnit med så mycket utöver att träna. Har bland annat rakat två killars ben, har bevittnat en förlovning i en dusch, haft filmkväll under en trappa, fått ett alterego som går under namnet Gertrud och ätit en stor mängd kakor. De här människorna är verkligen min familj och de gjorde min helg oförglömlig. Kärlek till er!
 

En helt fantastiskt underbar grupp

 
Vad ska man säga? Jag älskar det här gänget! Har spenderat hela långhelgen ute på Bosön på Lidingö på ett varpaläger för junioreliten. Har haft det så otroligt underbart att superlativen inte ens räcker till. Så otroligt underbara människor!
 
Tänkte lägga upp lite bilder ifrån helgen lite senare då jag för tillfället känner för att slockna i sängen, är helt slutkörd.

Hamnade lite spontant i Globen

Kör på en skräpig mobilbild

Kvällen slutade i Globen med ett härligt gäng där vi kollade på Sverige-Ryssland. Sverige förlorade ganska stort, om någon undrar. Lagen bestod bara av legender inom ishockey, men den enda jag typ kände igen var Foppa. Allmännbildad, jag tackar!

Är förövrigt ute på Lidingö fram till Söndag och har glömt minneskortet till kameran hemma. Döden.
 

Kakor, långkjolar och hamburgare

 
Idag har varit en riktigt bra dag. När jag kom till skolan imorse blev jag överraskad av finaste Oskar som bakat världens godaste kaka åt mig, TACK IGEN FINA DU! Efter skolan tog jag en sväng in på American Apparel för att köpa långkjolen på bilden. Har haft ögonen på den hur länge som helst! När jag kom hem möttes jag av mamma som sa att vi inte hade någon mat hemma och det slutade med att vi hamnade på donken. Jag klagar inte direkt.
 

Vi hade i alla fall tur med vädret, eller?

 
Det var blött och kallt, hade inte kvar någon känsel i vare sig fingrar eller tår och vi förlorade alla fyra matcher. Måste älska regn. Kommer antagligen att bli dunderförkyld nu, men jag är glad ändå!
 

Every Teardrop Is A Waterfall

Drunknar i skolarbete

 
Onepiecen är på och tekoppen är full. Nu taggar jag på att skriva på en uppsats fram tills Big Brother börjar. Hejhå, let's go!

Öppet hus på IT-gymnasiet

 
Jag jobbar på öppet hus på min skola idag. Det kommer typ ingen hit men vi är glada ändå!

Pannkaksfrukost och shorts

 
Idag börjar jag inte förens 12:30 så passade på att lyxa till frukosten genom att göra pannkakor. Termometern visar förövrigt 21 grader idag så jag bestämde mig för att köra på shorts för första gången i år. Galet härligt!

52 spelkort

 
Spenderat eftermiddagen med att göra en fotoläxa. Resultatet kommer upp senare.

Årets första matcher är kastade

 
Kastade årets två första varpamatcher idag och vann båda! Det känns som en riktigt bra start på den här säsongen. Väderprognosen hade förövrigt lovat regn idag, men vi fick strålande sol hela dagen. Jag klagar inte.

Sorry For (not) Party Rocking

 
Jag och de söta mupparna på bilden ovan skulle ha gått och kollat på LMFAO på Gröna Lund idag, men tyvärr blev det inte så. Vi var vid Grönan lite mer än två timmar innan konserten började och redan då hade de slutat släppa in för att det var fullt. Ehm, ja. Men vi var inte bittra och gick och åt på Pizza Hut istället. Tummen upp!
 
Glömde förövrigt mina älskade solglasögon på Pizza Hut. Mitt liv är typ över.

True Colors #2