Och då var man arbetslös...

 
Idag var det min sista dag på jobbet. Vänta va? Tiden har verkligen gått jättefort! Kommer sakna alla söta barn och all trevlig personal, men det är ändå väldigt skönt att jag jobbat klart eftersom att jag de senaste veckorna gått omkring som en zombie på fritiden, både trött och med värk i hela kroppen. Nu måste jag bara lämna in lite papper till kommunen för att få min lön och sen börjar mitt sommarlov "på riktigt". HÄRLIGT!

Nytt i kameraväskan

 
Den här fina fjärrutlösaren trillade ner i min brevlåda igår. Har haft en likadan hemma i flera månader, men eftersom att den var lånad från skolan behövde jag lämna tillbaka den innan skolavslutningen. Har saknat att ha en fjärrutlösare så mycket så jag behövde helt enkelt köpa en egen.

Det här har jag sysselsatt mig med idag

 
Att jobba på dagis är inte så illa, inte alls faktiskt. Jag får lunch, mellanmål och frukt varje dag, jag får betalt för att leka med söta barn, jag får vara ute i solen hela dagarna och idag fick jag måla om en sten till en nyckelpiga. Jag klagar inte direkt.
 

Röda gummistövlar

 
Nu kommer jag låta riktigt svensk, men var tog solen vägen? Usch vilket tråkigt väder det varit idag. För att vara positiv har jag i alla fall haft en ursäkt att gå omkring i mina fina gummistövlar hela dagen. Tummen upp på det!

Pokerface?

Låter bilderna tala för sig själva

Midsommarfirande på dagis

 
Vi tjuvstartade midsommarfirandet lite grann idag på dagis med både dans runt midsommarstången, ballonger och glass med jordgubbar! Två av småtjejerna på min avdelning bestämde sig även för att inte bara göra stången fin utan även mig så de pyntade helt enkelt hela mitt hår med små blommor. Otroligt vackert.

Två tummar upp

 
Gissa vad jag har gjort idag? Jag har jobbat! Hahahahahaha. Alltså seriöst. Har fått jobb på ett dagis nu i början av sommaren där jag jobbar med barn i åldern 3-4 år. Trots att jag fått målarfärg i hela ansiktet och byxorna dränkta i lera så är det ett härligt jobb ändå, får liksom betalt för att leka med söta små barn!

Finare vänner får man leta efter

 
Idag träffade jag fem av världens finaste flickor. Vi hade egentligen planerat att åka på picknick och bada, men vädret tyckte tydligen inte att vi skulle göra det så vi hamnade på Madeleines uteplats istället. Det är inte så illa det. Vi åt, pratade och lekte störda lekar, precis som vanligt med dessa underbara människor!

Idag var det ett år sedan...

 
...dessa bilder blev tagna. Det var en otroligt känsloladdad dag. Vi hade skolavslutning i nian och jag behövde säga hej då till världens finaste klass och världens bästa mentor. Efter avslutningen var det dags för balen där jag dansade med mina brudar hela natten. Det har gått ett år sedan dess. Har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde den dagen, i alla fall inte förens jag nyss kollade igenom de här bilderna på min hårddisk. Tårarna forsade. Jag saknar er något otroligt!

Det är inte varje dag man går ut ettan

 
Här var vi glada! Varför? Jo, för vi har (typ ett år efter alla andra skolor) haft vår skolavslutning! Jag och fina Oskar höll tal, priser delades ut och band spelade. Nu ska jag njuta av att äntligen ha sommarlov.
 

Taggar inför IT-Galan 2012

 
Bjuder på några helt fantastiskt vackra mobilbilder ifrån dagen. Vi i elevrådet stannade kvar ungefär tre timmar efter skolan idag för att förbereda och inför avslutningen och galan som vi ska hålla i imorgon. Efter 60 ballonger och flera hundra meter serpentiner ser vår matsal helt fantastisk ut!
 
Nu ska jag återgå till att försöka bestämma vad jag ska ha på mig imorgon och försöka lära mig talet jag och Oskar ska hålla. Vet inte riktigt vilket som är svårast.

Mysdag med klassen

 
Dagen har spenderats tillsammans med klassen i Rålambshovsparken. Det bjöds på fika och en kubbmatch mellan estetprogrammen. Vi i designprogrammet vann självklart mot musikprogrammet! Föresten, nu är det inte långt kvar till sommarlov!

Lite ifrån de senaste dagarna

 
Tänker inte hålla på att be om ursäkt för att jag inte bloggat på länge eftersom att jag i första hand bloggar för min egen skull. Har i alla fall varit lite off för jag har gjort en massa annat. Har haft filmkvällar med fina flickor, ätit glass, varit på bio och sett Snövit, kastat varpa, gjort pannkakor i Oskars lilla kök, ätit kakor, kastat mer varpa, varit på Rix FM festivalen. Det var nog allt. Eller jo föresten, jag och min pojkvän gjorde slut också.
 
Nu blir det jordgubbar och glass.

Sveriges stolthet @ Kungsträdgården

It Takes A Fool To Remain Sane

Vantar, mössa, sex lager kläder och gummistövlar

 
Så var jag klädd på varpaplanen idag. Inte alls kallt ute idag, nejnej. Kastade fem matcher och det blev fem förluster, men jag är glad ändå!
 
Nu taggar jag för en kväll framför TVn med final i både Mästarnas Mästare och Big Brother på schemat!

IT-gymnasiets projektmässa

 
Igår fick jag och två till ifrån min klass i uppdrag av vår rektor åka och filma årets projektmässa. Det var treor ifrån alla Sveriges IT-gymnasium som fick tävla med sina projekt de jobbat med under året. Det var faktiskt ganska kul förutom att det krånglade med kamerorna. Vi lånade en kamera ifrån skolan som vi skulle använda för intervjuer, men den filmade typ bara i 15 sekunder innan den stängdes av automatiskt. Vi hade också min kamera för att filma alla bidrag, men där tog batteriet slut. Det går bra nu!