Hälsningar från norr!

Tack vare dagar av ihärdigt tjat efter uppdatering på denna blogg fick jag ta det i mina egna händer. Det betyder alltså att ja, detta är ett av alla världens dåliga gästinlägg! Amanda ser just i denna stund film, och jag försöker packa ihop nästan två veckors kläder i en väska, och alla kläder ligger på sängen istället. 
 
Men vem är jag då, kan man ju undra? Jag är Fanny, men går under namnet Gertil vissa perioder, och är bosatt uppe i en håla utanför Umeå. Jag är en ordentlig nörd, så jag kan informera om att sista slaget som stod på svensk mark stod där jag bor, och det var så vi förlorade Finland. Visst låter det hemtrevligt? Jag har också en blogg, men den uppdaterar jag aldrig, så egentligen har jag ingen rätt att klaga på amanda, men det är kul att klaga! Jag ska åka till Gävle imorgon, och jag har inte packat ett enda plagg ungefär, så jag måste återgå till packningen. Amanda skriver nog ett inlägg imorgon, eftersom hon och Michel ska på Grönan (till mitt förtret utan mig), så jag kommer tvinga henne skriva ett inlägg!
 
 
 
Och eftersom jag hatar inlägg utan bilder slänger jag in en bild från gotland i somras. Det enda som syns på bilden är att jag och Amanda gillar koftor, men där är iallafall jag, Amanda och Mimmi. Hejdå Amandas blogg! 

Oskar
2012-07-13 / 18:08:08
URL: http://livsillusioner.blogg.se

Tjusigt gästbloggat!

Clara - TopElite
2012-07-13 / 21:07:23
URL: http://topelite.blogg.se

Önskar dig en fortsatt super bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback